MERKENMeraki bied u een unieke wereld van levensstijl en huid verzorgingsproducten ontworpen en ontwikkeld in Denemarken.

Het bereik wordt gemaakt in een creatieve omgeving, geïnspireerd door de Scandinavische esthetiek en met liefde voor nature's schatkist.

Wij streven altijd naar de best mogelijke kwaliteit in onze keuze van materialen en ingrediënten.

Daarom gebruiken we alleen het beste dat de natuur te bieden heeft in esthetische en verzorgende producten die inspelen op uw lichaam en de ziel te ontwikkelen.

Meraki biedt u producten met zachte, actieve en voedende ingrediënten, die allemaal zijn zorgvuldig geselecteerd op hun kwaliteiten, gedocumenteerd effect en natuurlijke geuren.


Op basis van principals eenvoudig en schoon

• zonder parabenen - zonder kleurstoffen -zonder hormoonontregelende stoffen - zonder SLS - bevatten slechts milde conserveringsmiddelen - essentiële oliën - 100% biologisch -  basis oliën - 100% biologisch

"


Marc Inbane

Door het drukke en gehaaste leven en de beperkte zonuren en eigen land is het vaak lastig om een mooi vakantiekleurtje te krijgen. En als de zon al schijnt heb je te maken met schadelijke UV stralen. Meet dit in gedachten is het idee voor de Natural Tanning spray ontstaan. een manier om op een gezonde, verantwoorde en veilige wijze het gehele jaar door een natuurrlijke vakantiekleur te hebben.


De originele Natural Tanning Spray voor hem een haar!

Vlekt niet en gemakkelijk aan te brengen

Geurloos en laat geen oranje gloed achter

Vrij van conserveringsmiddelen

Alle produkten van Marc Inbane zijn natuurlijk te verkriijgen bij VanJuul